Grups

Us presentem la primera ruta del Pirineu a la Costa Brava que uneix els Albergs Costa Brava Pirineu de Girona: Alberg Ruta del Ferro, Alberg de la Vall d'en Bas, Alberg de Banyoles, Alberg Costa Brava i Alberg Manà Manà.

Vegeu el video promocional:
https://www.youtube.com/watch?v=9B12PgLQ9Ks


La ruta comença al Pirineu a Sant Joan de les Abadesses, baixa per les muntanyes de la Vall d’en Bas, fa una volta pel llac de Banyoles, arriba al mar de la Costa Brava a Llançà i acaba a Tossa de Mar.

Aquesta és una ruta única i especial per anar des de la muntanya al mar passant per cinc comarques amb paisatges totalment diferents a peu, en bicicleta de muntanya o bicicleta de carretera.

La ruta comença al Pirineu, a l'Alberg Ruta del Ferro de Sant Joan de les Abadesses a la comarca del Ripollès, en un ambient de muntanya, a on hi farem nit. L'endemà començarem la ruta per una zona muntanyosa entre boscos densos de vegetació on descobrirem la flora i fauna del Pirineu


Després de fer nit a l'Alberg de la Vall d'en Bas, caminarem entremig dels volcans i les fagedes de la Garrotxa.


A la comarca del Pla de l'Estany, dormirem a l'Alberg de Banyoles, a on contemplarem el llac de Banyoles i podrem veure diferents tipus d'aus.


Després pujarem a Sant Pere de Rodes amb una vista aèria de la mar a l'Alberg Costa Brava de Llançà. I acabarem al costat del mar on ens banyarem en aigües del mediterrani a Tossa de Mar fent nit a l'Alberg Manà Manà.


Podrem completar la ruta degustant el menjar típic de cada comarca i tastar els millors vins de l'Empordà. També podrem visitar els monestirs de Sant Joan de les Abadesses i Sant Pere de Rodes, anar amb trenet fins a Hostalets d'en Bas, donar una volta en vaixell pel llac de Banyoles o fer caiaca la Mediterrània.


Com us agradaria fer la ruta del Pirineu a la Costa Brava: a peu, en bicleta de muntanya o bicicleta de carretera?

Contacta a: info@albergscostabravapirineu.com


1 comentari:

  1. magnificent post, very informative. I ponder why the other experts of this sector don't understand this. You should continue your writing. I'm sure, you have a great readers' base already! all of craigslist

    ResponElimina