AlbergsL’alberg Rural Ruta del Ferro, situat a Sant Joan de les Abadesses, compta amb una privilegiada ubicació i unes instal·lacions de qualitat que et proporcionaran tot un món de possibilitats  per gaudir d’una estada confortable, enriquidora i emocionant.

La situació de l’alberg al Prepirineu, esdevé un excel·lent punt de partida per descobrir l’entorn a peu o en bicicleta a través de la via verda “La Ruta del Ferro i el Carbó”, el sender de les Ermites, el recorregut de les fonts i un munt d’itineraris senyalitzats per descobrir el territori.

Al Ripollès hi tenim el major atractiu de patrimoni històric i artístic, som el bressol de Catalunya i hi resideixen un munt d’elements molt rics que ens transporten a èpoques passades, és per això que no es pot deixar de visitar el Pont Vell que dóna entrada a la vila, el Palau de l’Abadia, l’emblemàtic i majestuós monestir romànic i tots els racons històrics de Sant Joan.

L’alberg està plenament integrat en el Parc de l’Estació, una zona d’esbarjo de natura a peu de la via verda. Té una capacitat de 84 places, distribuïdes en habitacions de 4, 5 i 9 persones, totes elles amb bany i calefacció; també compta amb tres espaioses sales, una recepció i dos menjadors.

Veure més informació: Alberg Ruta del Ferro

L’Alberg està situat al centre urbà de Banyoles a la comarca del Pla de l’Estany, que posseeix un conjunt de característiques particulars que el converteix en un lloc de gran interès ecològic, cultural i històric i també una font inesgotable de recursos didàctics, turístics i de lleure. 

Ideal per realitzar estades esportives, proper a l’accés de l’Estany i de les instal·lacions del Club Natació Banyoles. També trobaràs tot tipus d’activitats i excursions per a grups i famílies.

Disposem d’habitacions de 4 i 6 amb bany propi i habitacions de 8 i 10 amb bany comunitari amb un total de 94 places.

També disposem de menjadors i self service amb pensió completa, sala d’estar i sala de jocs, jardí –terrassa, parc infantil i zona per guardar bicicletes.

L’Alberg de Banyoles ha obtingut el Distintiu de Qualitat Turística i el de Destinació Turística Esportiva.

Veure més informació: Alberg de BanyolesL’Alberg Costa Brava és un establiment acollidor a on sempre s’hi respira tranquil·litat gràcies a l’entorn i al tracte familiar que s’ofereix. L’Alberg es troba al municipi de Llançà, al costat de l’Estació de Tren, amb vistes al mar i a Sant Pere de Rodes, entre l'Albera i el Cap de Creus.

La Mar d'Amunt es caracteritza pel paisatge de tramuntana, les petites cales, els camins de ronda, el patrimoni històric, la pesca, etc. Per tant, trobem la perfecta combinació paisatgística entre mar i muntanya.

Disposem d’habitacions dobles, de 4, de 8 i de 16 fins a un total de 64 places. També tenim un ampli jardí amb hamaques, un menjador, una sala d’estar amb jocs i llibres, una cuina lliure i wifi gratuït.

L’Alberg Costa Brava ha obtingut el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental per ser un establiment respectuós amb l’entorn. 

Veure més informació: Alberg Costa BravaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada