16 de setembre del 2016

Aquesta tardor enganxa't a família intrèpida!

Quan plou al setembre, la tardor entra bé! Ei, intrèpids ja esteu buscant els millors plans pels caps de setmana? Vegeu el nou calendari d'activitats en família per aquest octubre i novembre!!!

Gaudeix d'un cap de setmana extraordinari en família on coneixereu els personatges més intrèpids de la nostra història, descobrireu els millors racons de la Costa Brava i Pirineu de Girona, us apassionareu amb la gent del territori i viureu noves sensacions per (re)connectar amb els membres de la vostra família.


Vols viure noves aventures intrèpides que us emocionaran? Trepitjar llocs salvatges que us atraparan? Entrar en un món imaginari que us fascinarà? Descobrir personatges fantàstics que us captivaran?

Sí!!! Tria la teva proposta i reserva ja a familiaintrepida.cat!


La vida a les muntanyes: a l'Alberg Ruta del Ferro, de Sant Joan de les Abadesses, fareu un viatge a l'edat mitjana pel pirineu.

Els secrets de l'estany: a l'Alberg de Banyoles us submergireu en el món de les llegendes i descobrireu les profunditats de l'Estany de Banyoles.

Pirates a la vista!: a l'Alberg Costa Brava, de Llançà, redescobrireu la platja i coneixereu el paisatge de tramuntana.

www.familiaintrepida.cat

El cap de setmana únic per a famílies intrèpides inclou 1 habitació privada per a cada família, 2 pensions completes i 3 activitats familiars.

Viu una experiència intrèpida en família als Albergs Costa Brava Pirineu de Girona!

Més informació a: www.familiaintrepida.cat


1 comentari:

  1. titanium dive knife - Titanium Art
    Titanium Art and Crafts specializes in crafting metal and craftsmanship can titanium rings be resized for many craft beers. ford fusion hybrid titanium This craft titanium curling iron is perfect for head titanium ti s6 beer lovers of all skill titanium tv apk levels

    ResponElimina