21 de setembre del 2017

Mama, odio les mates!

Esteu apunt per acompanyar els vostres fills en aquest nou curs? Per preparar-nos pel que vindrà, us proposem una nova manera d'aprendre matemàtiques!!! Us hi sumeu?

El 12 d’octubre a Llançà tindrà lloc la primera Trobada de Jocs Matemàtics Manipulatius per a famílies amb nens i nenes de 0 a 12 anys, organitzada pels Albergs Costa Brava Pirineu i l’Ajuntament de Llançà.

La nostra generació sempre hem viscut les matemàtiques com l’assignatura maleïda, aquella que sempre bufàvem abans d’entrar a classe. Com podem acompanyar els nostres fills des d’aquesta mala experiència?

Durant tot el dia, a la Plaça Major de la Vila, els nens i pares podrem tocar i experimentar les matemàtiques amb diferents jocs manipulatius de JugarxJugar.com per disfrutar de les matemàtiques i aprendre tot jugant.

A les 11 del matí hi haurà l’acte central amb la Xerrada “Idees perquè els teus fills siguin uns cracks de les matemàtiques!” a càrrec de Malena Martín, de AprendiendoMatemáticas.com, llicenciada en matemàtiques, professora de secundària i mare de dos fills ja adolescents que ha educat des de casa.

També viurem diferents aplicacions de les matemàtiques en la robòtica i la ciència. Robotec.cat oferirà l’hora del codi i un taller de Scratch per introduir-nos en el mon de la programació.

Explorium ens introduirà en els experiments científics i ens farà una demostració que quedarem amb la boca ben oberta! 

Pels més petits de la família, hi haurà l’Espai Nadó portat per Tell Fusta que creen joguines de fusta fetes a mà.

I durant tot el cap de setmana, podreu gaudir d’activitats a l’entorn natural amb qui podreu comptar sirenes, calcular la profunditat del mar o experimentar la velocitat del vent amb Gregalada, SK kayak, Raquero, Txikung i molt més.

El dijous 12 d’octubre, vine a Llançà i descobreix que les matemàtiques també poden ser divertides pels teus fills i per tu!

Més informació enviant un correu electrònic a marta@familiaintrepida.cat o  http://www.familiaintrepida.cat/p/mama.html.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada